de meest eenvoudige doe-het-zelf formule van nederland


Alles over Prima Veranda


Wij bieden de meest eenvoudige veranda in de Doe-Het-Zelf markt en alles is tot in de puntjes voorbereid. Iedereen die een beetje handig is kan direct aan de slag.

Het idee

Mijn naam is Johan De Kreek en ik ben sinds het jaar 2000 ondernemer in de branche van zonwering en veranda’s.

In mijn eerste jaren, toen ik nog een broekie was, lag de focus vooral op zonweringen en rolluiken.

Al snel ben ik terrasoverkappingen, ook wel veranda’s genoemd gaan verkopen en heb inmiddels flinke ervaring opgebouwd.


Eigenlijk heeft dit product mijn hart gestolen, vooral omdat bijna alle mensen die een veranda aanschaffen hier bijzonder veel plezier aan beleven. Het begeleiden van mooie opdrachten en het oprecht gelukkig maken van klanten, dat blijft voor mij de ultieme uitdaging.


In de afgelopen jaren is de branche flink aan verandering onderhevig geweest. Er zijn meer aanbieders gekomen, waarbij de opkomst van het internet een grote rol heeft gespeeld. Om up-to-date te blijven steek ik veel tijd in het bekijken van de veranderingen in de markt en de mogelijkheden die er zijn.


Dit is super leuk om te doen en zorgt ervoor dat de kennis van mijn vak op een hoog niveau blijft. Wat me is opgevallen is dat er veel aanbieders zijn die een super voordelige oplossing bieden in de DHZ markt, waarbij er geen rekening is gehouden met een eenvoudige montage.

Het doel

Vanaf de oprichting van het bedrijf is het mijn doel om mensen een zo goed mogelijk advies te geven en door te blijven leren in deze markt. Wellicht klinkt dit als een standaard overtuiging, maar de ervaring leert dat dit vaak niet de belangrijkste drijfveer is.


De aanschaf van een veranda is een investering voor vele jaren en de opmerking dat mensen “door de bomen het bos niet meer zien” is veel gehoord. Het is ook echt de bedoeling dat dit een eenvoudige website is om te bekijken en bestellen.

Naar ons idee is dit aardig gelukt, maar tips en adviezen zijn altijd welkom.

Veranda nodig en geen idee waar te beginnen?

Download dan het gratis e-book met tips en adviezen die super bruikbaar zijn bij aanschaf van een veranda of tuinkamer. Met het stappenplan uit dit boek weet je precies waar je allemaal rekening mee moet houden om tot een eindresultaat te komen waar je van droomt.

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Gratis download
e-book prima veranda

Volg ons en blijf op de hoogte van onze tips!